Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
 Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Тъмната страна на зодия Рак

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Тъмната страна на Раците.
Прочетете още
Управлявани от Луната, те също са супер интуитивни и чувствителни. Представителите от зодия Рак са благословени със мощна емпатия, те могат да се слагат на мястото на другите и да усещат по какъв начин се чувстватe. Но Раците имат и своите тъмни страни.  Раците са воден знак, родени да бъдат прочувствено - нестабилни. Това може да обърка хората към тях хората. Някои раци могат даже да развият токсични черти, които задушават околните си.

Когато не получат това, което желаят, Раците ще употребяват своята накърнимост като оръжие. Честно казано, никой не желае да нарани Рака. Те са просто сякаш толкоз са грижовни и почтени, и в това време могат грубо да ви ощипят, несъмнено, не всички представители на този зодиакален знак.

По принцип стандартът на зодия Рак е благ, любящ и грижлив. Но надълбоко в себе си те биха могли да бъдат жестоки към хората, които не ги интересуват. Ако сте другари с някои Раци, ще ви обсипят с цялата обич, която можете да си визиите. Но в случай че изгубят доверие във вас като другар или не се усещат привлечени от вас, може да ви блокират тутакси като изведнъж.

За Рака неналичието на усеща е най-хубавата причина. Няма потребност от драма, от пояснения. Ако не им пука за вас, значи не съществувате повече. Жестокостта на зодията Рак се корени в страха от борба. Ще отнеме доста на Раците да признаят, че не ви харесват. Тяхната природа е да заобикалят сложните диалози. Ще ви оставят да се чудите и маите, дали не сте постъпили неправилно.

Когато стане дума за „ безконтролен “, първите зодии, които ни идват на разум са Близнаци и Стрелец. Те работят импулсивно и от време на време това може да ви накара да се разтревожите, макар че отговорността е вярно планувана. За разлика от двата знака, Раците не поемат верните отговорности за себе си. Те се управляват от страстите и по тази причина не постоянно вземат най-хубавите решения.  Често срещана фраза, която ще чуете от Раците, е „ ами в случай че “. Те се опасяват какво може да се обърка както и от отменяне и отчаяние.

Някои Раци стигат до чутовни крайности със своята ревнивост. Ако ви видят да говорите с някой различен, незабавно рисуват картина в главата си, че изневерявате. Ако пропуснете позвъняване или две, те може да помислят, че ги избягвате преднамерено. Тяхната сензитивност в действителност може да изплаши  не малко хора.

За Раците уязвимостта е мощ. Ако са смутени, ще го разберете на часа. Не е нужно да споделят и дума. Започват да драматизират поставяйки някой рефрен от текст на тъжна ария в биографията си. Някои Раци разгласяват тъжни цитати в обществените мрежи, с цел да споделят болката си търсейки състрадание. Отлагат дилемите, които не желаят, само че би трябвало да свършат.

Тук-там пускат подмятания и дават на всички да схванат, че са засегнати. Но никой не знае за какво. Едва когато ги попитате, те отварят някак насилствено. Тази пасивна настъпателност изтощава хората. И по тази причина Раците могат да подлудят близки и другари.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР